Яскравий мюзикл

26 грудня в Сумському обласному академічному театрі драми та музичної комедії імені М.С. Щепкіна відбулось новорічно-різдвяне свято, на яке завітали близько 800 дітей з різних куточків області, серед них були і діти закладів загальної середньої освіти міста.

Привітати малечу зі святами прийшов тимчасово виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Вадим Акпєров. За його словами Новий рік – це час для підведення підсумків та складання планів на майбутнє. «Кожна людина чекає новорічного чарівництва. Багато хто вірить, що новорічна ніч здійснює всі бажання. Особливо чекають на це свято діти, адже саме їм воно приносить багато гарних подарунків», – говорив Вадим Акпєров і відмітив, що головним завданням для влади є створення умов задля втілення мрій та задумів кожної дитини в життя.

«Я хочу від щирого серця побажати всім у Новому році особливого, чарівного настрою, натхнення у кожній новій справі, сили та енергії. Нехай за будь-яким поворотом долі на вас чекають приголомшливо прекрасні події, які принесуть достаток та благополуччя. Міцного здоров’я і простого людського щастя», – побажав всім присутнім Вадим Акпєров.

Атмосферу свята здійснювали ростові білі ведмеді, які зустрічали дітей на вході до театру, розважальна програма з казковими героями, які подарували всім маленьким учасникам подарунки, а також яскравий мюзикл «Красуня і Чудовисько» (режисер-постановник Артемій Аніщенко).

Відділ освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *