Кубок міського голови та відкрита першість СО ДЮСШ єдиноборств з панкратіону

Наше місто, по праву, можна назвати одним із центрів розвитку такого виду спорту, як панкратіон. Ось вже багато років потужний осередок цього спортивного напряму існує та успішно розвивається у Лебедині.

Сьогодні на базі спортивного залу Лебединського педагогічного коледжу ім. А.С. Макаренка проходили змагання “Кубок міського голови та відкрита першість СО ДЮСШ єдиноборств з панкратіону”.

Привітав учасників змагань міський голова Олександр Бакликов, побажавши  спортсменам  міцного здоров’я, сил, наснаги, витримки, успіхів та спортивних перемог. Зі словами побажання успіхів звернулась до панкратіоністів і виконуюча обов’язки директора Лебединського педагогічного коледжу ім. А.С. Макаренка Любов Білокобильська.

 

Географія учасників розширюється з кожним роком і вже у цьогорічних змаганнях взяли участь 125 юнаків і дівчат (2007 – 2006 р.н. та 2009-2008 р.н.) із Сум, Бурині, Путивля, Охтирки, Тростянця і, звичайно ж, Лебедина. Загалом чемпіонами та призерами стали близько 80 бійців. Переможці були нагороджені грамотами, медалями та солодкими подарунками від міського голови.

За результатами фінальних поєдинків, лебединська когорта показала високий результат, що було відзначено суддями. Вітаємо учасників змагань та бажаємо їм вагомих спортивних здобутків у майбутньому!

Більше фото шукай у альбомі “Кубок міського голови та відкрита першість з панкратіону”

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *