Концерт Павла Криштопа у дитячій школі мистецтв

21 грудня у Лебединській дитячій школі мистецтв імені Б.Р. Гмирі відбувся концерт відомого піаніста, лауреата міжнародних конкурсів, нашого земляка, учня Лебединської дитячої школи мистецтв Павла Криштопа. Концертна програма була приурочена 145-й річниці перебування Сергія Рахманінова у Лебедині. У виконанні нашого відомого земляка прозвучали твори таких видатних композиторів як Сергій Рахманінов, Олександр Скрябін, Петро Чайковський, Микола Лисенко та багатьох інших.

Такі творчі зустрічі давно стали доброю традицією і слухачі, які хоч раз були на такому концерті, обов’язково приходять знову, адже легка, приємна, творча атмосфера у залі під час концерту однозначно торкається найглибших куточків душі і хочеться знову і знову відчути це душевне задоволення, яке всім присутнім дарує своїм натхненним виконанням Павло Криштоп.

Завітав на концерт і міський голова Олександр Бакликов, який висловив своє задоволення від концерту та побажав Павлу Криштопу міцного здоров’я, творчого натхнення та подальших успіхів у мистецькій діяльності.

Лебединська дитяча школа мистецтв імені Б.Р. Гмирі.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *