Місто шукає свій «логотип»

 

В Лебедині завершився конкурс дитячих малюнків «Емблема мого міста» на кращий туристичний логотип. Участь у конкурсі взяли учні навчальних закладів міста.

Координатор конкурсу – Сергій Воронов відзначив, що дуже приємно констатувати той факт, що наше місто багате на молоді таланти, які долучилися до конкурсу, а винагородою для переможців стане дводенна подорож до міста Києва, яку влаштовує для дітей Благодійний фонд імені Івана Григоровича Лозового.

До слова, з 20 грудня 2018 року усі роботи учасників конкурсу (52 роботи) можна переглянути в Лебединському міському художньому музеї ім. Б.К. Руднєва, де вони будуть виставлятися до 14 січня 2019 року. Першими гостями виставки стали учасники конкурсу та їх вчителі.

Привітав учасників конкурсу й Іван Лозовий, який зазначив, що давно вже не бачив такої кількості гарних робіт. «У багатьох конкурсантів є талант, індивідуальність та творчі здібності». Іван Лозовий також вручив всім учасникам конкурсу солодкі подарунки та пообіцяв допомагати у проведенні подібних конкурсів у майбутньому.

Музичним подарунком для всіх присутніх стала гра на піаніно викладача дитячої школи мистецтв Олега Балабана.

Андрій Гєльмінтінов, директор ЛМХМ

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *