Святий Миколай завітав до вихованців Лебединської спеціальної школи-інтернату

З першим снігом та морозами приходять в Україну зимові свята. І одним із найрадісніших для дітвори є День Святого Миколая. Завітав Святий Миколай і до стін Лебединської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. На святкування традиційно зібралися друзі і спонсори школи: міський голова Олександр Бакликов, заступник керівника Роменської місцевої прокуратури Юрій Лук’яненко, начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Губська, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Ніна Гончарова, заступник начальника сектору превенції Лебединського відділення поліції Оксана Маригіна.

Міський голова Олександр Бакликов звернувся до вихованців школи та їх батьків, педагогів закладу зі словами найтепліших, найщиріших побажань міцного здоров’я, благополуччя, достатку, злагоди, миру і всього найкращого.

Усі гості, які завітали на свято сердечно привітали учнів, батьків та вчителів з цим чудовим святом, побажали миру, здоров’я та благополуччя, а іще потішили дітей «миколайчиками»: цукерками, іграшками, спортивним інвентарем.

Окрім слів найтепліших поздоровлень та найкращих побажань, під час святкових урочистостей лунали й музичні композиції для усіх присутніх. Учні в цей день перетворилися на маленьких Янголів, Гномиків, Сніжинок. Всі учасники дійства отримали масу позитивних емоцій та гарний настрій.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *