Тиждень правових знань в бібліотеках міста

У рамках Тижня правових знань, що проходить щорічно в грудні, бібліотечні заклади міста провели ряд правоосвітніх заходів, під час яких широко популяризували літературу з питань права та правознавства. У бібліотеках оформлено тематичні перегляди літератури: «Держава Україна та її закони», «Юридичні поради», «Молодь і право», «Почни з самого себе», «Правове будівництво».

Бібліотекарі  міської книгозбірні №1 спільно із дільничим офіцером поліції Лебединського відділення поліції капітаном В’ячеславом Лісовицьким для учнів 7-8 класів ЗОШ №3 провели годину правознавства під назвою: «Молодіжна злочинність: джерела, характер, шляхи запобігання». Учням було цікаво довідатись про свої права, обов’язки та відповідальність. Також В’ячеслав Миколайович відповів на запитання присутніх та обговорив з підлітками конкретні правові ситуації. Захід супроводжувала книжкова виставка юридичної літератури «Знання законів – знання прав».

У читальній залі бібліотеки для юних користувачів було проведено відео вікторину «З героями мультфільмів та казок по статтях кримінального кодексу».

Бесіда «Я маю право» цікаво та змістовно пройшла для юних відвідувачів бібліотеки №2. Діти ознайомилися із Основним Законом України та взяли участь у правовій вікторині «Так і ні».

В бібліотеці №3 для юнацької категорії користувачів було проведено бесіду-діалог «Знати, щоб не оступитися».

Завідуюча бібліотекою №1 Світлана Дворницька.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *