Шановні лебединці, депутатський корпус міської ради, активісти органів самоорганізації населення, працівники міської ради!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Місцеве самоврядування має в Україні глибокі й міцні історичні традиції. Нині вони розвиваються й збагачуються, зміцнюючи демократичні засади українського суспільства, його громадянської консолідації. Пріоритетною для місцевих рад є діяльність у законодавчо відведеному просторі, пошук місцевих резервів, забезпечення соціальної стабільності, уміле спрямування місцевої ініціативи для збалансованого економічного і соціального розвитку.

Але свято це стосується не тільки представників органів влади, а й кожного громадянина, адже разом ми громада, яка в межах Конституції і чинного законодавства України через представницькі органи вирішує питання місцевого значення, що відіграють вирішальну роль у розвитку  та розбудові  нашого міста, забезпеченні його життєдіяльності. Подальший розвиток  і утвердження місцевого самоврядування сприятиме розбудові України, як демократичної і правової держави.

Уклін і шана Вам, дорогі земляки, за любов до рідного міста, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання і здатність здолати усі негаразди.

Сердечно бажаю всім, хто працює на благо територіальної громади, кожній лебединській родині, кожному лебединцю міцного здоров`я, достатку і благополуччя. Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного міста  і  України додають сил і наснаги. Сподіваюсь, що цей урочистий день створить піднесений настрій, а щоденна праця буде спрямована на подальше зміцнення демократичних засад розвитку суспільства і процвітання нашого рідного міста.

З повагою, міський голова Олександр Бакликов.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *