Важливі питання розглянуто сесією міської ради (+відео)

30 листопада відбулося чергове пленарне засідання Лебединської міської ради сьомого скликання, під час якого депутатським корпусом було розглянуто багато важливих питань.

Були погоджені зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста Лебедина на 2018 рік, зокрема, з міського  бюджету виділені кошти на придбання компактно-підмітальної прибиральної машини в сумі 770 тис. грн., додатково виділено 150 тис. грн. на співфінансування придбання автогрейдера, загальна сума виділених з міського бюджету для співфінансування коштів тепер становить 1 426 519  грн. З державного бюджету виділено 1 223 481 грн. на придбання автогрейдера, так як Лебединська міська рада виграла конкурс інвестиційних проектів, які можуть бути реалізовані на території Сумської області за рахунок коштів Державного фонду регегіонального розвитку. Частка співфінансування складає 49 % коштів державного бюджету та 51 % коштів міського бюджету. Також за напрямком «Освіта» були виділені 198 191 грн. для придбання комп’ютерного класу для ЗОШ І-ІІІ ст. № 1.

Внесення відповідних змін було погоджено і до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства, енергозбереження та охорони навколишнього природного середовища міста Лебедина на 2018 рік, Міської комплексної програми «Освіта міста Лебедина у 2016-2018 роках» та міського бюджету на 2018 рік.

Крім цього, депутати розглянули блок земельних питань та інші актуальні питання.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *