Робота комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям

22 листопада у стінах управління праці та соціального захисту населення відбулося чергове робоче засідання комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям. Під час роботи членами комісії було розглянуто заяви з питань поновлення житлової субсидії та вирішено надати дозвіл на поновлення по 4 заявам.

Наступним члени комісії розглянули заяви з питань призначення житлових субсидій особам, які не зареєстровані, але фактично проживають у житловому приміщенні (будинку) на підставі договору найму (оренди) житлового приміщення. Розгялнувши усі справи члени комісії надали дозвіл по 4 заявам, по 11 заявам прийняття рішення перенесено на наступне засідання у зв’язку із неповним пакетом документів.

Були розглянуті і заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але фактично не проживають за даною адресою та надано дозвіл на призначення субсидії, в порядку виключенняю по 91 заяві.

Наступним під час роботи комісії був розгляд заяв з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, які отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати. Після розгляду усіх 124 заяв, членами комісії були прийняті відповідні рішення, відповідно пункту 7 Положення про порядок призначення субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2018 року № 329).

Далі члени комісії розглянули заяви з питань призначення житлових субсидій на понаднормову площу житла та вивчивши усі справи прийняли відповідні рішення.

Були також розглянуті заяви з питань призначення житловихсубсидій громадянам, у яких у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи , які мають у своєму володінні транспортний засіб, що підлягає держвній реєстрації і з дати випуску якого минуло менше п’яти років та заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, які протягом 12 місяців перед зверненням за призначенням субсидії здійснили купівлю або іншим законним способом набули право власності на майно, вартість якого перевищує 50 тис. грн.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *