Спортивний рух Олександра Педана “JuniorZ” у Лебедині

9 листопада у місті Лебедині на базі СШ № 7 представники “Спортивного руху JuniorZ”– проекту Олександра Педана з розвитку спорту серед школярів, провели тренінг для вчителів фізичної культури, керівників гуртків, секцій з викладання нових видів спорту – флорболу, корфболу, фрисбі, петанку, чирлідингу. Проект реалізується за підтримки Міністерства освіти та науки України, Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, НДУ «Інститут модернізації змісту освіти», Спортивного комітету України, численних національних федерацій з різних видів спорту та пропагує такі види спорту як чирлідинг, петанк, хортинг, флорбол, бадмінтон, корфбол, реґбі, сумо та фрисбі.

За словами Олександра Педана, головна мета проекту – змінити ставлення самих дітей до уроків фізкультури, долучити їх до спорту та «витягнути» із гаджетів, запропонувавши можливість вибору та альтернативу, аби здоровий спосіб життя був ще й захоплюючим.

Варто відзначити, що Олександр Педан та його спортивна команда завітали до нашого міста на запрошення міського голови Олександра Бакликова. У рамках проведення тренінгу між громадською організацією «Спортивний рух Олександра Педана «JuniorZ» та Лебединською міською радою був підписаний Меморандум про співпрацю.

Команда «JuniorZ» проводить тренінги, фестивалі, змагання шкільних спортивних ліг та інші заходи, які спрямовані на впровадження новітніх варіативних модулів і видів спорту до програми фізичного виховання школярів, формування у молоді здорового способу життя та заохочення до занять спортом.

Усі учасники тренінгу мали змогу навчитися новим видам спорту від справжніх професіоналів та по закінченню отримали відповідні сертифікати  про підвищення кваліфікації.

Фото усіх учасників тренінгу шукай у альбомі Спортивний рух Олександра Педана “JuniorZ” на офіційній сторінці Лебединської міської ради у Facebook

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *