Допомогти тим, хто цього потребує

Життя – річ непередбачувана, наповнена несподіванками, і інколи, на жаль, не зовсім приємними. І от коли, доводиться стикатися з різними життєвими негараздами, ми як ніколи потребуємо підтримки, інколи досить моральної, але дуже часто матеріальної, особливо, коли йдеться про серйозне захворювання.

У нашому місті мешкає родина Хорунжих – Роман та Марина, їх сину – трирічному Кірілу потрібне дороговартісне лікування, так як хлопчик народився з порушенням функцій опорно-рухового апарату. Після лікування консервативним методом, хлопчик був направлений на консультацію до ортопеда ДУ “Інституту травматології і ортопедії НАМН України” у місті Києві, де консультуючий лікар зробив висновок, що найбільш ефективним буде оперативне втручання на обох стегнах. Одна така операція коштує 40 тисяч гривень.

Матеріальну допомогу родині надав Іван Лозовий – засновник громадської організації «Благодійний фонд імені Івана Лозового». Фонд названий в честь батька Івана Івановича Лозового – Івана Григоровича Лозового, який є вихідцем з Лебединщини – села Олександрівки. Метою створення Фонду є здійснення благодійної діяльності, спрямованої на підтримку учасників бойових дій, хворих і малозабезпечених, захист прав і свобод людини і громадянина, допомога у розробці та реалізації громадських ініціатив, спрямованих на становлення громадянського суспільства та демократичного устрою в Україні, розвиток культури та мистецтва, охорона культурної спадщини, розвиток територіальних громад і міжнародної співпраці України, стимулювання економічного росту і розвитку економіки України та її окремих регіонів та підвищення конкурентоспроможності України.

Як говорить сам Іван Іванович, допомагати тим, хто цього потребує, це його внутрішня потреба і добре, що для цього є і ресурси.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *