Чергові перемоги лебединських спортсменів

20 жовтня в місті Харкові на спортивній базі ХЕПУ пройшов відкритий Кубок Харківської області з кіокушинкай карате. Учасниками заходу були команди з Києва, Миколаєва, Первомайська, Запоріжжя, Дніпра, Волчанська, дві команди з Полтави, дві команди із Харкова, а також команда з Лебедина.

За підсумками змагань у активі лебединських спортсменів одна золота медаль, яку завоював у абсолютній ваговій категорії Дмитро Покутній. Дві срібні медалі у Андрія Васильченка та Андрія Кримця, дві бронзові медалі у Кабацького Дмитра та Стонаєвої Насті, яка, до речі, вийшла на фінальний бій з травмованою ногою та спромоглась послати свою суперницю в нокаут.

Не секрет, що у цей непростий час дуже важко організувати виїзд команди на змагання, тому спортсмени висловлюють окремі слова вдячності міському голові Олександру Бакликову, голові Лебединської ініціативної групи Національного Корпусу Сергію Демченко та депутату міської ради Івану Минюку. Приємно усвідомлювати той факт, що  у Лебедині є люди, яким не байдужі наша молодь та спорт.

Відділ молоді та спорту.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *