Шановні, дорогі лебединці, гості нашого міста!

Дозвольте привітати вас з Днем захисника України, Днем українського козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці! Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою та символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

День захисника України уособлює в собі військову доблесть, героїзм, мужність наших захисників, які і сьогодні стоять на сторожі нашого спокою. Це свято для тих, хто в будь-який момент готовий полишити тепло власних домівок та стати на захист найголовнішого – своєї сім’ї та Батьківщини.

Це свято є нагодою ще раз зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу предків, які славетними звершеннями здобували й відстоювали українську свободу і незалежність. На їхніх подвигах ми, українці, відроджуємо власну гідність і національну свідомість на справжніх патріотичних цінностях, які є основою нашої перемоги над будь-якими ворогами.

День захисника України – свято нескорених, бо незважаючи на усі випробування дух українського народу не вдається зламати жодному із ворогів. Захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.

Шана пам’яті загиблих героїв. Вони завжди залишатимуться прикладом жертовності та любові до України. Висловлюємо щирі співчуття родинам полеглих воїнів та віримо, що їх подвиг недаремний та закарбований у пам’яті нащадків!

У такий величний день бажаємо усім мирного неба, міцного здоров’я, незгасимої енергії, завзяття та сили. Нехай Пресвята Богородиця захистить Україну та українців і подарує мир та спокій нашій землі!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Виконавчий комітет та депутатський корпус Лебединської міської ради.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *