Нова послуга для пенсіонерів та застрахованих осіб – інформування за допомогою смс-повідомлень

Білопільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Сумської області повідомляє, що Пенсійним фондом України запроваджується сучасний онлайн-сервіс інформування громадян шляхом СМС – повідомлень. Скористатися такою послугою можуть як пенсіонери, так і застраховані особи. Сервіс надається БЕЗКОШТОВНО.

За допомогою СМС – повідомлень Пенсійний фонд інформуватиме громадян про результати розгляду звернення за призначенням, перерахунком та поновленням пенсії; про утримання з пенсійної виплати та про припинення виплати пенсії; про необхідність звернення до Пенсійного фонду України для підтвердження даних про особу, про сплату страхових внесків та розмір страхового стажу.

Для підключення сервісу СМС – інформування необхідно особисто звернутися до територіального управління Фонду для надання заяви – згоди на отримання повідомлень.

Налаштувати сервіс СМС – інформування можна самостійно, за допомогою наступної інструкції:

  1. Активують дану послугу на Веб-порталі Пенсійного фонду України. Для цього необхідно здійснити вхід до особистого кабінету за допомогою електронного цифрового підпису (ЕЦП).
  2. У верхньому меню сайту потрібно відкрити “Налаштування”, потім – “Дистанційне інформування” та поставити згоду на отримання СМС – повідомлень від ПФУ та вказати номер мобільного телефону.
  3. У полі нижче вводять ЕЦП та пароль до нього, натискаючи при цьому кнопку “Зберегти”.
  4. Після цього, СМС – інформування від ПФУ буде налаштовано, а протягом декількох хвилин на телефон надійде СМС- повідомлення про підтвердження реєстрації.

За детальною інформацією можна звернутися до Білопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Сумської області за адресою:  м.Лебедин, вул. Шевська, буд.6Б, тел.: (05445) 23356.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *