Всеукраїнський фестиваль технічної творчості

14-17 вересня 2018 року в місті Дніпрі відбувся Всеукраїнський фестиваль технічної творчості «INTERPIPE TECH FEST», метою якого було підвищення інтересу молоді до судномоделювання, інженерії, точних та природничих наук, формування в учасників високої патріотичної свідомості та стимулювання усвідомленого вибору технічної професії.

В рамках цього заходу були проведені Всеукраїнські відкриті, показові змагання учнівської молоді  з судномодельного спорту та виступи швидкісних радіокерованих моделей.

Наше місто гідно представили вихованці Лебединського центру позашкільної освіти Вільбой Дмитро, Шульга Борис, Авраменко Максим та їх тренер-керівник Лисянський В.М. До складу суддійської колегії був запрошений керівник гуртків  ЦПО Бухтіаров С.В.

 

У показових змаганнях з судномодельного спорту («NS» – моделі до 600мм) Авраменко Максим показав високий результат, за що був відзначений дипломами за І та ІІ місця.

Бажаємо вихованцям Лебединського центру позашкільної освіти нових перемог в обласних, Всеукраїнських та Міжнародних виставках, конкурсах та змаганнях з технічної творчості!

Лебединський центр позашкільної освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *