Виставка-продаж голубів, кролів, декоративної птиці та домашніх улюбленців “Любов і голуби”

15 вересня у Лебедині на центральній площі міста проходила виставка-продаж голубів, кролів, декоративної птиці та домашніх улюбленців, яка стала уже доброю традицією як для мешканців міста, так і для його гостей.

Перший заступник міського голови Ольга Зікєєва, відкриваючи виставку, зазначила, що такий захід дає чудову можливість усім зацікавленим у вирощуванні, утриманні домашніх тварин як придбати, так і продати тваринку чи птицю, а також побажала усім учасникам виставки успіхів та всього найкращого.

Організатор виставки Роман Балухта подякував за допомогу та підтримку в організації цього заходу міську владу, а також громадську організацію «Місто 2.0». Також Роман Володимирович повідомив, що участь у сьогоднішній виставці взяли представники з 6 міст України, що є надзвичайно приємно.

У всіх, хто цього погожого суботнього ранку завітав на Соборну площу, була гарна нагода роздивитися, погладити різних цікавих домашніх тваринок, чи ж придбати для поповнення господарства, дізнатися якісь особливості утримання цієї живності. Гарний настрій всім учасникам виставки дарували талановиті виконання музичних композицій дитячим вокальним ансамблем «Феєрія» та солістами міського центру культури і дозвілля Світланою і Маргаритою Попельнух, Поліною Влізьковою, Тетяною Бондар, Оленою Листопад, Людмилою Орел та Людмилою Порядинською.

Більше фото шукай у альбомі Виставка-продаж “Любов і голуби” на офіційній сторінці Лебединської міської ради у Facebook.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *