Запрошуємо на фотовиставку «Естетика свободи»

14 вересня 2018 року Лебединський міський художній музей ім. Б.К. Руднєва гостинно запрошує всіх охочих на відкриття виставки сумського фотохудожника Сергія Малюка «ЕСТЕТИКА СВОБОДИ».

Сергій Малюк (1968) – фотохудожник, журналіст, громадський діяч. Організатор та учасник численних фотохудожніх виставок в Україні. Восени 2015 року увійшов до Національної спілки журналістів України. Взимку 2015 року був прийнятий до Сумської обласної організації Національної спілки фотохудожників України.

Тема Свободи у баченні автора втілена у форматі виставки: роботи не мають рамок, відрізняються розміром, змішані кольорові і чорно-білі фото, є цифрові і з плівки. Підписані різними мовами: російською та українською. Всього в експозиції 30 фоторобіт.

Виставка увібрала фото за останні 2 роки, створених автором на фотопленерах в різних місцях України. Побачити виставку можна до 18 жовтня у Лебединському міському художньому музеї ім. Б.К. Ружнєва. Музей знаходиться за адресою:  м. Лебедин, пл. Волі, 17, тел. 2-18-81. Графік роботи: вт.-пт.: з 08:00 до 17:15, сб. з 08:00 до 16:00. Вихідні: неділя та понеділок. Більше інформації на сайті музею – http://artmuseum.lebedyn.org/

Художній музей

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *