День знань у школах міста

1 вересня – це завжди особливе свято, щемлива, хвилююча мить зустрічі зі школою, зі своїми вчителями та однокласниками після тривалого літнього відпочинку. Урочистими святковими лінійками відзначили День знань у школах міста. Гарні, усміхнені, святково вбрані хлопчики і дівчатка, які уже встигли протягом літа оздоровитися, набратися сил і наснаги для нових звершень, готові поринути у дивовижний світ знань і відкриттів, сьогодні повернулися у стіни рідних шкіл.

1 вересня – це також початок нового етапу в житті для діток, які цьогоріч вперше крокують шкільними стежками. Кожна школа радо зустрічала своїх першокласників.

Особливим є свято Дня знань для випускників – сьогодні для них востаннє продзвеніла мелодія першого дзвоника. Протягом року вони мають визначитися з вибором своєї подальшої долі, обрати професію до душі.

На урочисту святкову лінійку до дружньої шкільної родини загальноосвітньої школи № 3 завітав міський голова Олександр Бакликов, привітавши учнів, батьків, педагогічний колектив з початком нового навчального року, та побажав усім учасникам освітнього процесу наснаги, натхнення, невичерпних творчих ідей, удачі, успіхів, благополуччя.

Попереду цікавий, насичений подіями новий навчальний рік, який кожному запам’ятається знаковими подіями, новими здобутками, перемогами, тож нехай наші школярі завжди будуть успішними, матимуть хороші оцінки та із задоволенням і в передчутті нових відкриттів кожного дня переступатимуть поріг своєї рідної школи!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *