Святкування 27-ї річниці Незалежності України

Сьогодні у парку імені Тараса Шевченка відбулися урочисті святкові заходи з нагоди Дня Незалежності України за участі влади, істориків-краєзнавців, громадськості, представників громадських організацій, молоді.

Урочистий мітинг розпочався талановитим виконанням патріотичної музичної композиції солісткою міського центру культури і дозвілля Світланою Циханською.

З найщирішими, найсердечнішими побажаннями усього найкращого, найсвітлішого, найблагополучнішого звернувся до присутніх міський голова Олександр Бакликов, який висловив надію і віру у якнайшвидше завершення бойових дій, що тривають на сході країни, та повернення українських синів і дочок на мирну землю.

Почесний громадянин міста, історик, краєзнавець  Борис Ткаченко долучився до слів привітання з нагоди 27-ї річниці Незалежності України та побажав гостям заходу щастя, здоров’я, миру і достатку.

До слів вітання з нагоди свята приєднався історик, краєзнавець, директор Лебединської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Анатолій Удод, зробивши коротенький екскурс в історію та пригадавши проголошення Незалежності України у 1991 році.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих героїв, які полягли, захищаючи рідну землю.

Під час урочистостей відбулося символічне покладання квітів до підніжжя пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку, який є уособленням одвічного прагнення українського народу бути вільним і незалежним.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *