Шановні, дорогі лебединці та гості нашого міста!

Прийміть найсердечніші вітання і побажання з нагоди великих національних свят – Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України! Ці дати втілюють у собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. Це свята пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також у ці дні кожен задумується про день завтрашній, про майбутні покоління і про нашу відповідальність перед історією.

Для мільйонів українців кольори Державного Прапора – серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються у символ свободи та праці. День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле, яке вселяє мудрість та Майбуття, яке виховує у нас відповідальність за прийняття рішень.

Очевидно, що Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця, як і останні 27 років – випробовуванням для всіх нас: на зрілість, на самоповагу, на толерантність. Україна і сьогодні виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне майбутнє. Вже п’ятий рік поспіль відзначення цих державних свят співпадає з періодом, коли на сході нашої держави тривають запеклі бої саме за єдність, незалежність та право українців самим обирати своє майбутнє. Кращі сини України, серед яких є і лебединці, щодня ризикують життям за мир та спокій на рідній землі.

Дорогі земляки, від щирого серця й від усієї душі зичу міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення. Бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди!

З святами Вас, дорогі лебединці!

З повагою, міський голова Олександр Бакликов.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *