Спортивні змагання, присвячені Дню міста

19 серпня з 9-ї ранку у парку ім. Павла Полуботка проходили змагання з міні-футболу, присвячені 364-тій річниці заснування міста та 75-тій річниці визволення рідного Лебедина від фашистських загарбників. Участь у змаганнях взяло 4 команди: «Костал», «Автомобіліст», «Іскра» та «Легенда».

Змагання відбувалися за змішаною системою: було зіграно 6 матчів, за результатами яких і визначився переможець турніру. Одним з цікавих моментів виявився матч між командами «Автомобіліст» та «Легенда». По закінченню основного часу рахунок гри був 1:1, тож команди били пенальті. Фортуна виявила свою прихильність команді «Автомобіліст», яка із трьох можливих пенальті забила 2, у той час як «Легенда»  – 1.  У результаті рахунок матчу – 3:2 приніс перемогу у турнірі команді «Автомобіліст».

Після закінчення турніру відбулося нагородження переможців та призерів змагань: кубок та золоті медалі в учасників команди «Автомобіліст», срібло – у «Легенди». Крім цього, всі команди-учасники отримали подарунки від одного із спонсорі турніру – Лебединського міського осередку Радикальної Партії Олега Ляшка.

Під час святкування Дня міста у лісопарку проходив шаховий турнір серед дітей та дорослих.

З 13:00 свою майстерність демонстрували 12 молодших учасників турніру у 2 вікових групах. За результатами змагань у молодшій групі І місце посів Дидишко Євген, ІІ – Ведмеденко Артем, у середній групі – І місце у Водоп’янова Андрія, ІІ – у Фесенка Єгора, ІІІ – у Івахнова Владислава. Учасники змагань отримали грамоти і подарунки від міського голови, а також солодкі подарунки від спонсора – Лебединського міського осередку Радикальної Партії Олега Ляшка.

Далі змагання продовжились традиційним турніром з швидких шахів, взяти участь у якому до нашого міста завітали команди з Ромнів, Лохвиці, Липової Долини, Недригайлова.

Змагання тривали протягом 4-х годин. У напруженій боротьбі І місце виборола команда з Ромнів, ІІ – з Лохвиці, ІІІ – команда Лебедина, до складу якої входили Влізько Дмитро,  Пірятинець Григорій, Прокопченко Віктор, Юдкін В’ячеслав, Радьков Юрій.

 

За результатами виступів: І місце І дошка – Панченко В’ячеслав (Ромни), І місце ІІ дошка – Пащенко Володимир (Лохвиця), І місце ІІІ дошка – Грицай Михайло (Ромни), І місце ІV дошка – Охріменко Михайло (Ромни), І місце V дошка – Юдкін В’ячеслав (Лебедин). Головний суддя змагань – Обельчак Олексій.

По закніченню турніру команди були нагороджені призами за І місця та грошовими призами за командні місця. Кожен учасник турніру отримав пам’ятні сувеніри від міського голови Олександра Бакликова та депутата обласної ради Валерія Чалого.

Відділ молоді і спорту.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *