Благоустрій починається з тебе

Позитивні зміни зазвичай відбуваються там, де кожен окремий індивід повністю усвідомить, перш-за все, свою особисту відповідальність за прийняте рішення чи вчинену дію. Багато хто, мабуть, вже помітив, що у парку ім. Павла Полуботка, приблизно напроти пам’ятного знаку Державним символам, встановлюється арт-об’єкт – бетонна конструкція «Я люблю Лебедин», що є  абсолютно громадською ініціативою, розроблена та фінансується за рахунок коштів небайдужих мешканців за організації всього процесу головою ГО «Місто 2.0» Сергієм Вороновим.

Як не прикро констатувати факт, але під час вихідних, хтось уже встиг лишити на недовстановленому об’єкті, так сказати, свій відбиток. Зламати зовсім не вийшло, тож хтось вирішив хоча би якось зіпсувати цю чудову конструкцію, яка буде ідеальним місцем для фотозйомок, зустрічей та і просто радуватиме око лебединців і гостей міста. Соромно і бридко за наших співмешканців. Люди, давайте будемо взаємоввічливими, поважатимемо один одного, працю інших людей, бо ж все у житті повертається бумерангом.

І якщо ж ми ратуємо за проєвропейські цінності, то, на жаль, на фоні європейців з їх благоговінням, глибокою повагою, шанобливим ставленням до благоустрою території та пам’ятних знаків, ми виглядаємо справжніми дикунами, варварами. Не будьмо варварами, будьмо людьми!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *