Умови проведення змагань «Кубок з міні-футболу, присвячений Дню міста Лебедина»

Команди, які бажають взяти участь у турнірі з міні-футболу з нагоди Дня міста, який проводитиметься 19 серпня 2018 року, просимо подавати заявки до відділу молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради, контактна особа – Костянтин Анатолійович Забуга, тел. 0509088570.

Умови проведення змагань «Кубок з  міні-футболу, присвячений Дню міста Лебедина»

1. Мета і завдання. Змагання з футболу проводяться з метою:

  • подальшого розвитку і популяризації міні-футболу серед міської молоді;
  • організації культурного відпочинку населення міста.

2. Керівництво змагань.

  • Загальне керівництво змагань здійснюється міським відділом молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради та Лебединською міськрайонною федерацією футболу, термін заявок команд до 17.08.2018 року. Безпосереднє проведення змагань покладається на суддівську бригаду федерації футболу.
  • Команди, які приймають участь у змаганнях, повинні підтвердити участь за адресою: м.Лебедин, вул. Сумська, 9а, моб-0509088570.
  • Змагання проводяться за олімпійською системою.
  • Початок 19 серпня 2018 року о 9:00 на спортивному майданчику в сквері Павла Полуботка.
  • Складання календаря ігор та жеребкування команд відбудеться з 08:45 19.08.2018.

3. Порядок оформлення учасників змагань. Команди подають в відділ молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради заявочний список в одному примірнику в складі  10 футболістів. Заявка повинна бути підписана керівником організації і завірена лікарем.

4. Умови змагань. Змагання проводяться за «Правилами гри з футзалу ФФУ». Матчі проводяться тільки згідно календаря змагань. В протокол гри дозволяється включати 10 футболістів. Склад команди на полі 4+1 воротар. Заміна гравців у грі тільки з числа запасних, включених в протокол змагань. Гра може відбутися при наявності не менше 2 гравців в кожній з команд.

5.Місце проведення змагань. Початок ігор 19 серпня о 9.00 год. Тривалість гри – 2 тайми по 10 хв (якщо нічия, призначаються по 3 пенальті).

6. Нагородження. Команди, які зайняли 1, 2 місця нагороджуються  дипломами відповідних ступеней та подарунками згідно призового фонду турніру.

Всі запитання, які виникли у ході змагань, не викладені в цих умовах, будуть вирішуватись організаторами змагань, згідно Регламенту по проведенню змагань проведенню змагань ФФУ.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *