Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізовано-етнічного одягу та аксесуарів – етнофешншоу «Аристократична Україна»

28 липня 2018 року з 12:00 до 16:00 на території історико-культурного комплексу «Замок-музей «Радомисль» відбудеться ІІІ Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізовано-етнічного одягу та аксесуарів – етнофешншоу «Аристократична Україна».

Мета заходу – відродження національних традицій України, розвиток культурної дипломатії між етносами й національними меншинами, що вважають своєю батьківщиною Україну, а також представниками народів, які проживають на території держави.

Проведення фестивалю «Аристократична Україна» відбудеться вже втретє. Захід сприятиме пізнанню етнографічної та культурної спадщини і досягнень регіонів України, популяризації етнічного одягу в молодіжному середовищі та серед громадян інших країн світу.

Демонструвати український стилізований одяг під час Фестивалю будуть не професійні моделі, а дружини загиблих захисників-героїв АТО.

Під час фестивалю на території історико-культурного комплексу «Замок-музей «Радомисль» також відбудеться ярмарок-продаж робіт українських дизайнерів та народних майстринь.

Учасниками фестивалю можуть бути: дизайнери та компанії, що виробляють етнічне i стилізоване етнічне вбрання, взуття, художні вироби, головні убори, прикраси та аксесуари; майстри та майстрині, що зайняті у само виробництві етнічного чи стилізовано етнічного одягу, взуття, художніх виробів, головних yбopiв, прикрас та аксесуарів; особи, що бажають взяти участь у показі етнічного га стилізовано етнічного одягу та аксесуарів, які при цьому не є професійними моделями; музики та музичні колективи, що грають у стилі фольк та автентичної музики.

Контактна особа від оргкомітету фестивалю  Світлана Хоменко, тел.068 86 70 250, електронна адреса – events.radozamok@gmail.com

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *