Новації в сучасному законодавстві щодо захисту прав громадян

5 липня 2018 року з метою налагодження співпраці щодо взаємодії з органами виконавчої влади у напрямку  захисту прав та законних інтересів осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, працівниками Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області була проведена спільна нарада з працівниками Лебединського міськрайонного відділу Державної реєстрації актів цивільного стану на тему: «Новації в сучасному законодавстві щодо захисту  прав громадян».

Під час зустрічі учасниками наради були обговорені новації в законодавстві щодо підвищення правової свідомості українців та інформування громадян про механізми захисту їхніх прав у повсякденному житті. Нерідко  працівникам уповноважених органів з питань пробації доводиться працювати з особами, які з тих чи інших причин не мають документа, який посвідчує особу. Вирішити цю проблему засудженого завжди допомагають працівники відділу державної реєстрації актів цивільного стану.

«На сучасному етапі розвитку нашої правової держави, в період проведення реформ та впровадження нових проектів, які захищають та гарантують права людини та громадянина, не можна допускати факту, коли людина стає «невидимкою», втрачаючи при цьому будь – яку можливість реалізувати свої права» – підкреслив начальник уповноваженого органу Анатолій Глух.

Лебединський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *