Поліціянтів привітали з професійним святом

Сьогодні у районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України. Привітати охоронців громадського спокою та порядку завітали представники влади міста і району, громадськість, молодь міста.

Секретар міської ради Оксана Древаль від імені міського голови Олександра Бакликова, депутатів Лебединської міської ради, її виконавчого комітету звернулася до представників правоохоронних органів міста з теплими словами вітання, побажавши з честю виконувати важливі для суспільства завдання і гідно нести службу, забезпечуючи стабільність та дотримання правопорядку у нашому місті.

Привітав своїх підлеглих і начальник Лебединського відділення поліції Олег Цуріков та побажав впевненості у роботі, виваженості, мужності, успіхів у всіх задумах і починаннях.

Заступник керівника Роменської місцевої прокуратури Юрій Лук’яненко теж долучився до вітань, побажавши полісменам міцного здоров’я та легкої і безпечної служби.

Поздоровив з професійним святом лебединських правохоронців, а також подякував за спіпрацю і надану допомогу директор Лебединської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Анатолій Удод.

Благочинний Лебединського церковного округу протоієрей Роман Андрухів побажав поліціянтам здоров’я,  натхнення, витримки і усього найсвітлішого.

Зі словами привітань звернулися до поліціянтів представники районної влади – перший заступник голови райдержадміністрації Оксана Лихина та голова районної ради Василь Калита та сільські голови.

Талановитим виконанням музичних композицій та хореографічних постановок привітали полісменів артисти районного будинку культури.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *