Підсумки призовної кампанії та робота зі зверненнями громадян на КП «Лебединське будинкоуправління мікрорайону «Черемушки»

Сьогодні під час апаратної наради, проведеної міським головою Олександром Бакликовим, розглядалося  питання стосовно організації та проведення у квітні-травні 2018 року призову громадян України на строкову військову службу до Збройних сил України та інших військових формувань. Як зазначив військовий комісар Роман Перекрестов, протягом цього часу 14 мешканців міста було призвано на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань, що становить 100% виконання планового завдання. Створено призовну комісію та затверджено її склад. Головою призовної комісії забезпечено якісне проведення засідань призовних комісій на призовній дільниці Лебединського об’єднаного міського військового комісаріату відповідно до затвердженого графіка роботи.

Постійно вживалися заходи щодо організації дієвої взаємодії з військовим комісаріатом керівників підприємств, організацій, представників Лебединського відділення поліції  ГУНП в Сумській області та Роменської місцевої прокуратури Сумської області з питань розшуку та притягнення до відповідальності громадян, які ухиляються від призову на строкову військову службу.

Створено комісію для медичного огляду призовників у основному і дублюючому складі. Відповідно до наказу Міністра оборони України від 14.08.2008 №402 «Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17 листопада 2008 року за №1109/15800, організовано з 26 лютого 2018 року безкоштовне рентгенівське обстеження призовників, забезпечено проведення призовникам флюорографії грудної клітки, електрокардіограми, визначення групи крові та резус-фактора, необхідних аналізів. Призовна дільниця забезпечена необхідним інструментарієм, медичний персонал необхідними бланками.

Для громадян, які за станом здоров’я, морально-діловими якостями, рівнем освіти придатні до військової служби, організовано проведення аналізу крові на відсутність (наявність) захворювання на ВІЛ/СШД, гепатит «В», «С». З 5 березня 2018 року організовані та проведені медичні комісії на призовній дільниці Лебединського об’єднаного міського військового комісаріату відповідно до затвердженого графіка роботи.

Взято під особистий контроль оповіщення та прибуття громадян, які згідно Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» підлягають призову на строкову військову службу весною 2018 року, постійно проводилась робота щодо розшуку призовників, які ухиляються від проходження призову і не з’являються на призовну дільницю.

Керівники підприємств, установ, та навчальних закладів під час проведення призову щоп’ятниці надавали до призовної дільниці Лебединського об‘єднаного міського військового комісаріату письмову узагальнюючу інформацію щодо наявності призовників, які без поважних причин не прибули для проходження медичної та призовної комісій.

Наступним учасники апаратної наради розглянули питання про роботу зі зверненнями громадян на комунальному підприємстві  «Лебединське будинкоуправління мікрорайону «Черемушки» за І півріччя 2018 року. Як зазначив начальник підприємства Сергій Самошин, протягом цього періоду від мешканців мікрорайону «Черемушки» надійшло 6 письмових заяв в т.ч. 1 колективна заявка та 1 скарга. 2 звернення пов’язані з демонтажем антен, які знаходяться на даху одного із багатоповерхових будинків – з мешканцями цього будинку була проведена зустріч і роз’яснювальна робота щодо демонтажу антен. 2 заявки надійшло стосовно протікання покрівель – поточний ремонт покрівлі по запланований на липень 2018 року. 1 колективне звернення, яке надійшло від мешканців однієї із багатоповерхівок,  задоволене,  роботи виконані.

Також на підприємстві ведеться «Книга щоденних заявок». До книги протягом 6 місяців від мешканців мікрорайону «Черемушки» надійшло 115 заявок, більшість з яких пов’язані із заміною електролампочок, ремонтом каналізації, заміною ливневих труб.

На прийом до начальника комунального підприємства «Лебединське будинкоуправління мікрорайону «Черемушки» звернулось близько 26 осіб. Більшість питань були пов’язані із вирішенням проблем щодо поточних ремонтів під’їздів, заміною ливневих труб, заміною стояка холодного водопостачання, поточних ремонтів покрівель. Всі звернення були розглянуті та виконані.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *