Роботи із видалення амброзії

Цьогоріч комунальним підприємством «Комбінат благоустрою» заплапновано проведення робіт із видалення амброзії, зокрема, було закуплено засіб для боротьби із амброзією полинолистою – «Стоп Амброзія» – природній  десикант, дефоліант для боротьби як з амброзією, так і з іншими шкідливими рослинами. Виготовлений на основі природного мінералу Бішофіт. Так як просте скошування цієї рослини не є ефективним способом боротьби з нею.

Препарат «Стоп Амброзія»  – екологічний засіб для боротьби з амброзією та іншими  шкідливими рослинами.При обробці амброзії на початку цвітіння рослина стає неаллергенною і нефертильною, тобто її насіння уже не здатне до розмноження і не викликає нездужання у людей.

Будучи природним мінералом, бішофіт, не містить гербіцидів, а для людини не тільки безпечний, але й цілющий, пожежо та вибухобезпечний, токсичних сполук у повітряному середовищі і стічних водах у присутності інших речовин не утворює. Препарат діє виключно в місцях, на які потрапляє, тому насіння, що знаходяться в ґрунті, буде проростати. Препарат абсолютно безпечний для людей.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *