Конституція – символ незалежної держави

26 червня 2018 року з нагоди Дня Конституції України, з метою виховання почуття патріотизму та поваги до своєї держави персоналом Лебединського районного відділу з питань пробації спільно з Лебединським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, на базі Центральної районної бібліотеки для суб’єктів пробації було організовано та проведено захід на тему: «Конституція – символ незалежної держави».

Учасники заходу прослухали цікаву інформацію про Головний закон держави – Конституцію України, про права, які вона гарантує та захищає. «Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканості та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, створення належних умов для самореалізації особистості» – підкреслила головний спеціаліст центру Наталія Гаврилюк.

 

«Нехай же день державного свята буде урочистим, нехай повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі» – побажав на завершення присутнім начальник уповноваженого органу з питань пробації Анатолій Глух.

Лебединський районний відділ з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *