Лебединці та гості міста відсвяткували День молоді

24 червня лебединці разом зі всією країною долучилися до святкування Дня Молоді. Це свято символізує юність, енергію, запал, натхнення, самоствердження й активність молодих людей на шляху їхнього розвитку, дорослішання і становлення, як особистості. Адже молодь – це і є той невтомний двигун прогресу, майбутнє країни, джерело пошуків, неспокою і реалізації найсміливіших сподівань.

З найтеплішими словами побажань усього найкращого звернувся до мешканців і гостей міста міський голова Олександр Бакликов, відзначивши, що вік – лише цифра і, головне, завжди лишатися молодим у душі.

 Усі, хто зібрався літнього недільного вечора на центральній площі міста аби разом відзначити свято молодих і тих, хто завжди молодий душею мали змогу насолодитися найкращими творчими номерами талановитих солістів-вокалістів та вокальних колективів міського центру культури і дозвілля.

Вокальним талантом вражали глядачів вокальний ансамбль СШ № 7 «Струни серця» (керівник Оксана Бубон), вокальний ансамбль «Феєрія» (керівник Олена Червяк), Поліна Влізькова, Анастасія Баль, Влада Колесник, Ліза Зелінська, Юліана Романенко, Світлана та Маргарита Попельнух, Ольга Пащенко, Ліля Приходько, Світлана Циханська, Тетяна Бондар, Ангеліна Лойченко, Людмила Щербань, Еліна Грачова, Марина Гончаренко, Олена Листопад.

Після концертної програми на присутніх чекав справжній сюрприз – розігріти публіку перед запальною дискотекою від DJ Mix Club та продемонструвати свої таланти завітав брейк-денс колектив «Powertatiks» (керівник Віталій Хрін).

І вже після виступу брейк-денс колективу на Соборній площі зазвучали динамічні хіти, під які, як молодь, так і всі бажаючі могли, як то кажуть,«відірватися» на повну.

Більше фото – альбом “День молоді – 2018”

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *