Важкі «вбивці» доріг у місті (+Відео)

Українці, які їздять за кермом, та й пасажири громадського транспорту обурюються станом доріг в Україні. Деякі ділянки українських трас розбиті повністю, інші підлатані, а тріщини і ями на дорогах стали частиною повсякденного життя. Водії звинувачують у всьому владу і далекобійників, які возять вантажі. В ідеалі різні дороги призначено для різної ваги – проте в Україні фура часом може проїхатися, якщо впишеться, хоч під вашим під’їздом. Перевантажені фури на трасах стали справжнім бичем шляховиків і загрозою для життя пасажирів. Адже, в разі надзвичайної ситуації на дорозі, пригальмувати або лавірувати такою машиною практично неможливо.

Дякуємо небайдужому жителю нашого міста за надану ним інформацію щодо пересування по центральним вулицям міста, де стоїть попереджувальний знак,  трьох великовагових  автомобілів фінансово-промислової групи «Альтком».

 Водія одного великоваговика вдалося зупинити. За словами водія фури, вони транспортують асфальтний матеріал за 200 км до місця призначення для ремонту дорожнього покриття у с. Рябушки Лебединського району.

З приводу порушення водієм правил дорожнього руху, поліцією був складений протокол адмінпорушення.

Прибувши до с. Рябушки, куди великоваговими машинами здійснюється підвоз асфальтних матеріалів для ремонту дорожнього покриття, міський голова особисто поспілкувався з начальником ремонтної бригади з приводу попередження та недопущення адмінпорушень ваговиками на дорогах міста.

Дві години потому, під час планового огляду дорожнього покриття по вул. Будильська, було затримано ще одного порушника на великоваговику, який рухався по вулиці Будильській у напрямку центру міста. Водій прямував до міста Одеси, і вирішив скоротити шлях через наше місто, не звертаючи уваги на попереджальний дорожній знак про вагу автомобіля, та не поїхавши по об’їзній дорозі. На місце порушення була викликана поліція для складання протоколу адмінпорушення. До речі, водію ще одного великоваговика, який рухався в тому ж напрямку, що і попередній, вдалося втекти.

Міська рада неодноразово зверталася до поліції з приводу руйнування наших доріг транзитним великоваговим транспортом, але до цього часу дієвої допомоги не отримала.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *