Всеукраїнський конкурс «ЛІДЕР ЧИТАННЯ» у бібліотеках міста

З юних літ книги допомагають дітям пізнавати себе і розуміти світ, що їх оточує. І чим би вони в житті не захопилися, завжди на допомогу прийдуть книги.

З метою підвищення рівня культурної компетентності дітей через заохочення їх до систематичного читання, розвитку  критичного мислення та популяризації кращих творів світової літератури в приміщенні  бібліотеки № 1 було проведено міський тур Всеукраїнського конкурсу «ЛІДЕР ЧИТАННЯ».

В ньому взяли участь кращі читачі бібліотечних закладів міста: Гордієнко Ольга, Смірнова Анастасія, Сіробаба Сергій, Ткаченко Софія, Спесива Аліна, Чала Юлія, Лук’яненко Влад, Морозова Анжела, Косоногов Олександр.

Конкурс проходив у 2 етапи: 1-письмовий, 2-усний. Компетентне журі оцінювало відповіді учасників за п’ятибальною системою.

Доки журі визначало переможців, конкурсанти  взяли участь у казковому квесті «В пошуках скарбів».

На захід завітала Королева Книга (Ольга Храмцова), яка принесла дітям в подарунок скриньку зі скарбами. Щоб її відкрити присутнім знадобилась і кмітливість, і спритність, і ерудиція.

   

В гості до учасників завітали казкові герої, щоб допомогти їм отримати скарб. Мері Поппінс (Олена Листопад) зачарувала всіх присутніх чудовим виконанням пісень з кінофільму «Мері Поппінс, до побачення» та провела казкову вікторину. Капітан Флінт (Володимир Кищик) попросив знайти шматки втраченої піратської карти, на пошуки якої діти вирушили з великим задоволенням та запалом. Хоч завдання від Снігової Королеви (Світлана Дворницька)  були складними, але учасники впоралися легко і з ними, а тому отримали ключі від скриньки зі скарбами.

Ігрову програму озвучував завідувач Кобижчанським клубом Віктор Панченко.

Квест закінчився, і розпочалася церемонія нагородження учасників конкурсу. За результатами оцінювання набрали найбільшу кількість балів і отримали звання переможця: Олександр Косоногов та Сергій Сіробаба.

Усі учасники конкурсу отримали подяки від журі, дипломи та заохочувальні призи. Наприкінці заходу на дітей чекало смачне чаювання з солодощами.

Світлана Дворницька, завідувач міською бібліотекою №1.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *