«Згадай себе… 100 років тому»

11 червня з метою естетичного виховання та шанобливого ставлення до минулого,  працівниками Лебединського районного відділу з питань пробації спільно зі службою у справах дітей виконавчого комітету Лебединської міської ради для суб’єктів пробації, що перебувають на обліку у відділі було організовано та проведено екскурсію до Лебединського художнього музею імені Б.К. Руднєва.

Суб’єкти пробації відвідали виставку західно – українського живопису  1877 – 1914 років із колекції Сумського обласного художнього музею на тему: «Мальовнича Україна».  Крім цього, було відвідано фотовиставку старовини «Згадай себе… 100 років тому».  Під час виставки екскурсовод розповіла цікаві факти походження деяких фотографій,  історичні моменти розвитку нашого рідного міста Лебедина. Не менш цінними та цікавими виявилися і полотна відомих західних художників,  які відображають реальне життя селян.

«Музеї – духовні скарбниці, що зберігають безцінні пам’ятки історії, культури та мистецтва, служать суспільству та його розвитку. Я сподіваюся, що  подібні екскурсії допоможуть вам через емоційні переживання поширювати знання, розширюючи горизонти свідомості, формуючи критичне ставлення до минулого й сучасного» – звернувся до суб’єктів пробації начальник відділу Анатолій Глух.

Лебединський районний відділ з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *