«Я маю право!»

7 червня 2018 року з метою налагодження співпраці у напрямку правової освіченості населення міста Лебедина працівниками Лебединського районного суду Сумської області була організована виставка дитячих робіт на тему: «Я маю право…», до якої долучилися Лебединський районний відділ з питань пробації Північно – Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції із неповнолітніми суб’єктами пробації, які перебувають на обліку.
«Загальновідомо, що стан суспільства, правосвідомість його громадян залежать від питань виховання та освіти. В сучасних умовах розбудови правової держави і громадянського суспільства в Україні значно зростає роль правової освіти та виховання, адже без глибоких правових знань розвиток суспільства неможливий» – зауважив начальник Лебединського РВ з питань пробації Анатолій Глух.
«Діти – це наше майбутнє, і ми повинні прищеплювати у них любов та повагу до Закону. Існують закони, які визначають наші обов’язки. Ми мусимо їх знати. Незнання закону не звільняє нас від відповідальності за наші вчинки, дії або бездіяльність» – наголосив голова Лебединського районного суду Олександр Чхайло.

Лебединський районний відділ з питань пробації

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *