Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні

Представництво Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччини, що діє через Німецький Банк Розвитку (KFW), розпочинає набір учасників на новий проект «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні», що має на меті покращити можливості для самозабезпечення та самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та мешканців регіонів , які зазнали наслідків конфлікту, водночас зміцнюючи соціально-економічну стабільність і добробут приймаючих громад в Україні. Завдяки грантам на самозайнятість та мікропідприємництво проект надасть змогу вимушеним переселенцям та мешканцям приймаючих громад розпочати новий або розширити наявний бізнес.

У рамках Проекту планується проведення 132 дводенних тренінгів із розвитку самозайнятості та мікропідприємництва внутрішньо переміщених осіб та представників місцевих громад. Реалізацію проекту передбачено у 24 областях України.

До участі в проекті запрошуються:

  • внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької, Луганської областей, а також Криму, що проживають в усіх областях України
  • місцеві мешканці з усіх областей України (територія, підконтрольна уряду України)
  • віком від 18 до 60 років

Потенційним учасникам звертатися до регіонального виконавчого партнера МОМ у Сумській області – Громадської організації «Професійна Ліга соціальних працівників Сумщини», контактний телефон 095-926-85-04.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *