Лебединці святкують День захисту дітей та Всесвітній день батьків

Сьогодні, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей та Всесвітнього дня батьків на центральній площі міста відбулося чудове, яскраве, феєричне дійство – міський фестиваль дитячої творчості «Сузір’я талантів Лебедина».

Привітав присутніх із цим чудовим, світлим, радісним святом міський голова Олександр Бакликов, побажавши і діткам, і їх батькам міцного здоров’я, успіхів у всіх починаннях, домашнього затишку та злагоди у родинах, мирного синього неба над головами.

А Лебедин таки і справді багатий на талановитих зірочок, які демонстрували свої хореографічні, вокальні, художні здібності. Чудові хореографічні номери у виконанні зразкового хореографічного колективу «Веселка» (керівник Тетяна Литовченко), хореографічного колективу «Соняшник» (керівник Ірина Усенко), хореографічного колективу «Royal-dance» (керівник Іван Лисенко), хореографічного колективу «Фреш» (керівник Олена Єршова), хореографічного колективу «Eridan» (керівник Марина Капуста), хореографічного колективу «Фантазія» (керівник Анна Гонтарь).

Талановитим вокальним виконанням вражали вокальний ансамбль МЦКД «Феєрія», вокальний квартет районного будинку культури у складі Вероніки Філонової, Поліни Плішивої, Злати Осіпової та Анни Пушкар (керівник Любов Лєгун), вокальний ансамбль «Маленькі перлинки» (керівник Лариса Шелепова), ансамбль районного будинку культури «Співограй» (керівник Любов Лєгун), вокальний ансамбль «До-мі-сольки» (керівник Оксана Бубон), вокальний дует у складі Анастасії Шумило та Поліни Януш, Лілія Губеня, Даша Грачова, Олеся Степанова, Валерія Павлішена, Аміна Кириченко, Поліна Влізькова.

Під час концерту проходив конкурс малюнків на асфальті та шаховий турнір, організовані Лебединським центром позашкільної освіти. У підсумку, у конкурсі малюнку переможцем було визначено Лащенкова Руслана (ЗОШ № 5), друге місце у Кулябки Катерини (ЗОШ №1), третє – Пилипович Андрій (ЗОШ №3). Переможець шахового турніру – Водоп’янов Андрій, друге місце у Попяноша Михайла, а третє – Давідченко Івана. Усі дітки були нагороджені грамотами.

Всі творчі колективи були відначені дипломами за участь у фестивалі та подарунками.

По закінченню концертної програми усі, хто завітав на свято наповнені позитивом, світлими, радісними емоціями, у піднесеному настрої ще довго лишалися на площі, продовжуючи святкування та не поспішаючи розходитися по домівкам.

Більше фото фестивалю шукай тут – альбом “Святкування Міжнародного дня захисту дітей” 

Також сьогодні у стінах управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Лебединської міської ради привітали зі святом діток з інвалідністю, які перебувають на обліку та направлені на реабілітацію до Сумського обласного центру реабілітації дітей з інвалідністю. З теплими словами найкращих побажань звернулися до діток і їх батьків міський голова Олександр Бакликов, начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Губська та заступник начальника – Ніна Гончарова. Усі дітки з особливими потребами отримали солодкі подарунки.

Відділ з питань внутрішньої політики.

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *