Миттєвості сімейного щастя

29 травня у стінах Лебединської міської ради відбулося підведення підсумків міського фотоконкурсу «Миттєвості сімейного щастя», який проводився управлінням праці і соціального захисту населення виконавчого комітету Лебединської міської ради, міською спілкою жінок спільно з редакцією тижневика «Будьмо разом» та інтернет-видання «Лебедин press».

За умовами конкурсу, участь у ньому могли взяти усі бажаючі. Єдиним проханням до учасників було, аби фото мало оригінальну композицію і відображало дійсно миттєвості сімейного щастя– від створення родини, народження дітей до золотого весілля власної родини чи родин ваших рідних, друзів, приятелів, знайомих.

І от уже сьогодні усі, хто виявив бажання поділитися своїми світлинами із сімейного фотоархіву, а це родини – Алли і Богдана Тимчишиних, Тетяни та Євгенія Стеблянків, Ірини та Сергія Усенків, Тетяни та Олексія Євдокименків, Наталії та Дмитра Морозових, Інни та Дмитра Голуб були нагороджені диломами за участь у конкурсі та отримали від організаторів подарунки.


Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *