«Патріотична хвиля» крокує Сумщиною

 Другий рік у області крокує соціально-освітній національно-патріотичний проект «Голос крові: ми – Українці», в рамках якого діє обласна акція «Патріотична хвиля». І вже вдруге найактивніші волонтери Сумщини збираються разом, щоб поділитися напрацюваннями, обмінятися досвідом роботи, спланувати майбутню діяльність.

Зустріч волонтерів-активістів пройшла у форматі «круглого столу». Голова Лебединської міської Ради старшокласників «Лідер+» Березова Анна презентувала волонтерську роботу Лебединського центру позашкільної освіти та волонтерських загонів шкіл міста. Акція «Патріотична хвиля» активно пройшла і у нашому місті. Учнівськими волонтерським загонами, педагогами міста проведено багато корисних та добрих справ. Це  благодійні ярмарки; акції по збору речей першої необхідності, продуктових наборів, листів та листівок для військовослужбовців; свято для  сімей-переселенців, які рятуючись від страшних реалій війни, знайшли тепло і затишок на лебединській землі; зустріч військовослужбовців із зони АТО, які прибули на ротацію; участь учнівської молоді у різноманітних заходах патріотичного змісту тощо. Захід закінчився символічним передаванням  «прапора  доброчинності» юними волонтерами нашого міста волонтерам Лебединського району.

Попереду літні канікули, але діяльність юних волонтерів міста не припиниться. Лебединський центр позашкільної освіти висловлює вдячність усім волонтерським загонам шкіл міста, їх кураторам за плідну роботу, неспокійні серця та активну громадянську позицію.

О.В.Мальцева, методист ЦПО, координатор Лебединської міської Ради старшокласників «Лідер+».

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *