Міжнародна перемога до 100-річчя позашкілля

Зразковий хореографічний колектив «Веселка»  вкотре  повертається до рідної домівки з перемогою.  12-13 травня 2018 року вихованці брали участь в Міжнародному конкурсі з хореографії «Перлини мистецтва» у старовинному місті Львові. Серед величезної кількості зразкових та народних колективів нашим дітям вдалося  зайняти почесне друге місце.

Конкурсна програма була насиченою та відповідальною, бо до складу компетентного журі ввійшли заслужені діячі мистецтва, доценти кафедри хореографії міста Києва та Львова. Серед них В’ячеслав Вітковський, заслужений артист України, головний балетмейстер оперної студії НМАУ ім. П.Чайковського, доцент кафедри хореографії Київського університету ім. М.Драгоманова, Анастасія Коваленко, викладач-хореограф тренувального табору ТВ-шоу «Танцюють всі».

Виступ нашого колективу сподобався не тільки журі, а й усім глядачам.  Найбільша підтримка та гучні оплески лунали від нашого випускника Максима Маригіна, який навчається у Львові. Звісно, він не міг пропустити виступу колективу, який привіз частинку тепла з рідного Лебедина.  З прекрасними вітальними словами на адресу завзятих  артистів звернулася і  випускниця колективу Анастасія Деменшикова. Ми вдячні їм за теплі слова підтримки.

Щоб насолодитися перебуванням у місті Лева, ми вирішили помилуватися красою його архітектурних споруд та показати  свою хореографічну майстерність. Посеред площі, у вишиванках,  завзяті вихованці «Веселки»  з великою насолодою дарували глядачам  свої танці. Виступом ми зірвали шквал оплесків від вдячних глядачів та отримали  вдячність  за плідну працю, любов і повагу до українського танцю. Кожен із перехожих особисто дякував дітям за їх прекрасний талант і творчість.

Вихованці зразкового хореографічного колективу  «Веселка» та їх батьки  щиро вдячні Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації, ОЦПО та РТМ за допомогу та підтримку юних талантів та обдарувань.

Тетяна Литовченко, заслужений працівник освіти України, керівник зразкового хореографічного колективу «Веселка».

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *