Лебединська міськрайонна філія Сумського обласного центру зайнятості повідомляє

Підприємству ПрАТ «Пиво-безалкогольний комбінат «Радомишль», яке розташоване у місті Радомишль Житомирської області, терміново потрібні працівники:

Оператор лінії виробництва – заробітна плата 7500 грн/місяць – чистими на руки (чоловіки і жінки). Без вимог до досвіду роботи та освіти.

Обов’язки: здійснювати пуск та зупинку машини, регулювати подачу стерильного повітря, пару, води, пива; контролювати подачу продукту в машину; розбирати, чистити та змащувати машини. Слідкувати за роботою лінії.

Вантажник – заробітна плата 6500-7000 грн/місяць – чистими на руки. Без вимог до досвіду роботи та освіти, необхідна фізична витривалість.

Обов’язки: навантажування та вивантажування вантажів; обслуговування вантажно-розвантажувальних пристроїв. (переносити вантаж на невеликі відстані – вага – ящик пива).

Водій автонавантажувача – заробітна плата 8500-9500 грн/місяць – чистими на руки. Без вимог до досвіду роботи та освіти, необхідно мати водійське посвідчення (категорії В або С, а навчання буде на виробництві).

Обов’язки: складування, навантаження та розвантаження тари та готової продукції на складі за допомогою автонавантажувача.

Для зацікавлених осіб підприємство пропонує:

  • забезпечення житлом – гуртожиток;
  • гнучкі графіки роботи, в тому числі роботу вахтовим методом. Вахтовий метод дві неділі працюють – дві неділі дома, зарплата як за місяць, вказана у кожній вакансії;
  • навчання на підприємстві;
  • забезпечення спецодягом.

Контактна особа – Галина Іванівна- 095-365-93-03

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *