Перемога в обласному конкурсі з англійської мови “Write With Pleasure Competition”

21 квітня 2018 року в СумДПУ імені А.С. Макаренка відбувся традиційний обласний конкурс на кращу творчу письмову роботу англійською мовою “Write With Pleasure Competition” серед учнів 8-11 класів загальноосвітніх шкіл і студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації за підтримки волонтерів Корпусу Миру США в Україні, який був започаткований у 2013 році.

Цьогорічний конкурс був організований і проведений ресурсним центром професійного розвитку вчителів англійської мови, факультетом іноземної та слов’янської філології, кафедрою практики англійської мови СумДПУ. До проведення цього заходу залучився Інформаційно-методичний центр управління освіти і науки Сумської міської ради. Мета заходу – сприяти розвитку творчого мислення та заохотити дітей і молодь до вивчення англійської мови. Саме це є тими завданнями, що стоять перед учителями шкіл, викладачами ВНЗ і волонтерами Корпусу Миру США, які працюють в освітніх закладах України. У конкурсі взяли участь 225 учнів таких навчальних закладів обласного центру як класична гімназія, гімназія № 1, спеціалізовані школи м.Суми, приватна школа «Просперітас», а також учні шкіл м. Лебедина, с. Стецьківка, с. Велика Чернеччина, с. Верхня Сироватка. Місто Лебедин у обласному конкурсі з англійської мови “Write With Pleasure Competition” представила учениця 11 класу Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Анастасія Ниркова (вчитель англійської мови Н.М. Логвиненко) і за підсумками компетентного журі виборола І місце серед учнів 11 класів.

15 травня у м. Суми відбулося нагородження переможців англомовного конкурсу. До учасників заходу з привітаннями звернулися: кандидат філологічних наук, доцент Коваленко А.М., волонтер Корпусу Миру США в Україні Лоренс Кан та координатор ресурсного центру професійного розвитку вчителів англійської мови, заступник декана Голубкова Н.Л. Переможці англомовного конкурсу були нагороджені сертифікатами та подарунками.

Лебединська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *