Вирішені питання щодо призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам

10 травня відбулося чергове планове засідання  комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам. На розгляд членів комісії було винесено подання для призначення (відновлення) усіх видів соціальної допомоги, пенсій, компенсацій, субсидій та пільг 8 внутрішньо переміщеним особам. Членами комісії було прийнято рішення про призначення (відновлення) усіх видів соціальних виплат 7 внутрішньо переміщених громадянам та 1 громадянину відмовлено на підставі актів обстеження матеріально-побутових умов, якими підтверджується або не підтверджується місце їх фактичного проживання.

Також члени комісії розглянули подання для підтвердження фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб та підтвердили місце фактичного проживання 7 внутрішньо переміщеним особам та 5 особам не підтвердили на підставі актів обстеження.

Окрім цього, згідно запиту від ПАТ “Ощадбанк” про одержувачів соціальних виплат з числа внутрішньо переміщених осіб, 14 осіб пройшли фізичну ідентифікацію в ПАТ “Ощадбанк”.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *