Чемпіонат області з легкої атлетики

4-5 травня у місті Суми на стадіоні Сумського державного педагогічного університету ім.А.С.Макаренка відбувся чемпіонат області з легкої атлетики серед учнів ДЮСШ, СДЮШОР 2001-2002 та 2003-2004 років народження. В змаганнях брало участь 16 команд ДЮСШ області. Лебедин представила команда міської  ДЮСШ у складі Сергія Сича, Кирила Рожовецького, Михайла Чурбакова, Сергія Коротича, Максима Хоменка, Марії Кривоногової, Владислави Тригуб, Марка Романенка, Тетяни Василини, Катерини Ланчинської, Катерини Бендюг, Данила Євдана, Микити Недільського, Валентина Мордовця, Богдана Харченка (тренери – викладачі Сергій Сліпченко, Валентина та Василь Ворожки). Лебединські спортсмени в цілому виступили вдало – 5 перших, 3 других та 3 третіх місця, і як результат, у підсумку  4-те  загальнокомандне місце.

Особливих успіхів на цих змаганнях досягли Максим Хоменко, який був першим в бігові на 400 м з/б., другим в бігові на 200 м і третім в бігові  на 400 м.,  Тетяна Василина посіла І місце у потрійному стрибку і ІІ місце у стрибках в довжину, Михайло Чурбаков – І місце в бігові на 3000 м і ІІІ місце в бігові на 400 м з/б.

Також чемпіонами та призерами стали Сергій Сич – І місце у потрійному стрибку, Валентин Мордовець – І місце у метанні списа, Марія Кривоногова – ІІ місце у потрійному стрибку, Кирило Рожовецький – ІІІ місце в бігові на 800 м.

Покращили свої результати легкоатлети молодшої групи Богдан Харченко у стрибках в довжину та Катерина Ланчинська у метанні списа.

Вболіваємо та бажаємо подальших досягнень та перемог нашим вихованцям.

Заступник директора Лебединської міської ДЮСШ Вікторія Трофименко.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *