Вирішені питання про призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам

26 квітня відбулося чергове планове засідання  комісії з питань  призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам. На розгляд членів комісії було винесено подання для призначення (відновлення) усіх видів соціальної допомоги, пенсій, компенсацій, субсидій та пільг 10 внутрішньо переміщеним особам. Членами комісії було прийнято рішення про призначення (відновлення) усіх видів соціальних виплат 9 внутрішньо переміщених громадянам та 1 громадянину відмовлено на підставі актів обстеження матеріально-побутових умов, якими підтверджується або не підтверджується місце їх фактичного проживання.

Також члени комісії розглянули подання для підтвердження фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб та підтвердили місце фактичного проживання 7 внутрішньо переміщеним особам та 6 особам не підтвердили на підставі актів обстеження.

Окрім цього, згідно запиту від ПАТ “Ощадбанк” про одержувачів соціальних виплат з числа внутрішньо переміщених осіб, 14 осіб пройшли фізичну ідентифікацію в ПАТ “Ощадбанк”.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *