Лауреати квітня дитячої школи мистецтв

21-22 квітня учні Лебединської дитячої школи мистецтв імені Б.Р. Гмирі активно брали участь у конкурсах різних рівнів, які проходили у Сумах та Києві  та повернулися додому із заслуженими нагородами.

21 квітня у місті Суми у VІ відкритому конкурсі юних піаністів імені К.О. Резнікової-Булгакової учні школи мистецтв зайняли призові місця: Віолета Губеня (клас викладача Альони Литвиненко) – І місце та Андрій Бічук (клас викладача Наталії Волкової) – ІІ місце.

Цього ж дня у Сумах відбувся Всеукраїнський фестиваль сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», у якому учениця школи мистецтв Єлизавета Зелінська (клас викладача Алли Балабан) посіла ІІ місце.

А також 21 квітня у місті Києві проходила ХІV Всеукраїнська музична олімпіада «Голос Країни» і у номінації «фортепіано» учениця школи мистецтв Олеся Степанова (клас викладача Олега Балабана) отримала диплом за музичність та художній образ.

22 квітня у Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль дитячого і юнацького мистецтва «Академконцерт – 2018», в якому учень школи мистецтв Дмитро Чурбаков (клас викладача Лариси Рафікової) посів І місце, а учениця школи Олеся Столярова (клас викладача Ольги Мовчан)  ІІ місце.

Щиро вітаємо юних виконавців та їх викладачів з перемогою і бажаємо міцного здоров’я, творчих успіхів та натхнення у високому мистецтві – Музиці!

Заступник директора з навчально-виховної роботи Лебединської дитячої школи мистецтв імені Б.Р. Гмирі Любов Суворова.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *