У місті триває велике весняне прибирання!

Відповідно до розпорядження міського голови від 06.04.2018 № 54-ОД з 06.04.2018 по 05.05.2018 у місті триває щорічна акція «За чисте довкілля», а також визначено, що 21.04.2018 – день благоустрою території міста, який проводитиметься у рамках акції.

Метою акції є приведення до належного стану вулиць, парків, скверів та прибудинкових територій.

Звертаємося до усіх жителів Лебедина та сіл міської ради з проханням зробити добру справу, і всім разом взяти участь у великому весняному прибиранні, подбати про благоустрій, наведення належного порядку на наших вулицях, у парках, скверах та прилеглих до будинків територій.

Всі ми хочемо жити в місті, де ошатні будинки, чисті й затишні вулиці, доглянуті храми й пам’ятники, квітучі сади, впорядковані зелені зони. Але як не прикро, саме через байдужість наші вулиці й прилеглі до них території після зими часто стають мало схожими на зони життя і відпочинку.

Звертаємося до підприємців, керівників установ і організацій подбати про благоустрій та впорядкування прилеглих територій.

Кожен житель міста може долучитися до справи і прибрати сміття перед будинком, прибрати з вулиці будівельні матеріали, що роками лежать перед будинками чи дрова.

Волонтери, які бажають бути корисними громаді у висадці саджанців дерев чи прибиранні території можуть звернутися до виконавчого комітету Лебединської міської ради за адресою вул. Пушкіна, 2, тел. 2-30-12 або до управління ЖКГ Лебединської міської ради за адресою пл. Волі, тел. 2-00-69.

Не залишайтесь байдужими!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *