Підсумки участі наших учнів у IV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад

У кінці березня розпочався IV Всеукраїнський етап учнівських олімпіад з базових дисциплін. Троє учнів шкіл міста, здобувши перемоги в обласному етапі, мали нагоду захищати честь міста й області у змаганнях  з англійської мови, біології,  російської мови та літератури.

Куценко Євген (СШ № 7), Ліщина Вадим (СШ № 7) та Мартиненко Каріна (ЗОШ № 1) змагалися у фінальному етапі олімпіадних випробувань, які проходили у Харкові, Черкасах та Києві.

Учасники олімпіад виконували теоретичні і практичні завдання підвищеної складності. Їм були запропоновані питання, які вимагали глибоких знань і грунтовної підготовки. За сумою балів  теоретичних і практичних робіт учні  Куценко Євгеній і Ліщина Вадим стали переможцями Всеукраїнського туру олімпіади, посівши ІІ та ІІІ місця. Результат Мартиненко Каріни з російської мови та літератури – 6  місце з 14.

Високі досягнення учнів –  це не випадковість, а невичерпне джерело натхнення, самоосвіта і взаємодопомога, щоденна кропітка праця учнів і  їх наставників.

Щиро  дякуємо за  результативність та вітаємо переможців!  Бажаємо не зупинятися на досягнутому та сподіваємося, що ці перемоги не будуть останніми.

Матеріал надано відділом освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *