Любительський клуб «Надвечір’я» святкував 5-річний ювілей

3 квітня у міському центрі культури і дозвілля любительський клуб «Надвечір’я» святкував свій перший ювілей – 5 років. 5 років  активного життя і яскравого, наповненого позитивними емоціями, душевним спілкуванням дозвілля.

Завітали привітати надвечірців і міський голова Олександр Бакликов та заступник міського голови Олена Кірєєва. З теплими словами найщиріших побажань звернувся до учасників клубу Олександр Миколайович та відзначив подяками міського голови Олексія Тонкошкура, Любов Саєнко, Надію Гончаренко, Анатолія Костенка, Тетяну Чуйко.

З першим свідомим ювілеєм привітала надвечірців Олена Кірєєва, побажавши міцного здоров’я, довголіття, сімейного благополуччя.

 Долучився до привітань і настоятель Вознесенського храму протоієрей Роман Андрухів.

Виконуючий обов’язки начальника відділу культури і туризму Станіслав Фоменко, побажавши надвечірцям усього найкращого, найсвітлішого, найприємнішого, нагородив подяками Світлану Єлагіну, Зінаіду Петренко, Ольгу Герман, Валентину Стегній, Нелю Шульгу.

Валентина Закаблучна – керівник любительського клубу надвечір’я привітала з ювілеєм своїх однодумців, активних творчих учасників колективу та висловила сподівання, що цей ювілей один із перших, які у майбутньому ще святкуватиме «Надвечір’я».

В урочистій і, водночас, невимушеній обстановці присутні святкували день  народження  клубу, згадували історію його створення, його діяльність за ці роки. Святкування ювілею клубу було не звичайним концертом, підготовленим  працівниками  МЦКД,  а  заходом, у який вклалася часточка душі його учасників, організаторів і ведучих. Неозброєним оком було помітно приємне хвилювання організаторів і гостей заходу від такої жаданої, довгоочікуваної зустрічі добрих друзів, однодумців, людей, які незважаючи на поважний вік, люблять, а головне вміють, цікаво і змістовно проводити вільний час.

 

  

У день  ювілею линули слова щирої подяки активним надвечірцям – Любові  Саєнко, Валентині  Стегній,  Ользі  Герман,  Нелі  Шульзі,  Ользі  Паливоді,  Ніні  Гавві,  Варварі  Нагозі, Олексію  Тонкошкуру,  Анатолію  Костенку,  родині  Пальчикової – Таурелло. Гумор, дружні посмішки і, звичайно, чарівні звуки музичних композицій у виконанні найменших солістів – вихованців дитячого садка «Сосонка», солістів Світлани Циханської, Олени Демиденко, Олени Черв’як, Сергія Антонченка, Тетяни та Юрія Бондарів, Володимира Брисенка створили святкову, душевну, атмосферу. Гарного настрою додавали гостям ведучі  Людмила  Щербань  та Костянтин  Демиденко.

Родзинкою свята стала виставка умільців «Сузір’я талантів «Надвечір’я».

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *