Працевлаштування осіб, звільнених з місць позбавлення волі

22 березня відбулося чергове засідання спостережної комісії, яка діє при виконавчому комітеті Лебединської міської ради та опікується питаннями громадського контролю за дотриманням прав засуджених та осіб, звільнених від відбування покарання, організацією виховної роботи з умовно-достроково звільненими та наданням допомоги у соціальній адаптації цих осіб.

Під час роботи комісії заступник директора Лебединської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості Ігор Чегринець повідомив присутнім інформацію про сприяння працевлаштуванню осіб, які звільнились з місць позбавлення волі протягом 2017-2018 рр. За словами Ігоря Анатолійовича, до центру зайнятості звернулося 3 особи – один з них був працевлаштований на підприємство, одному громадянину припинена реєстрація у зв’язку з невідвідуванням служби зайнятості протягом 30 днів, один перебуває на обліку, ведеться робота по сприянню його працевлаштування.

Під час засідання також проводилась профілактично-виховна робота із особами, які перебувають на обліку Лебединського районного відділу з питань пробації  Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *