Фінансові питання вирішено позачерговою сесією міської ради (+ відео)

20 березня відбулося позачергове засідання сесії Лебединської міської ради сьомого скликання. Потреба скликати сесію виникла у зв’язку із необхідністю прийняття рішень про виділення коштів з міського бюджету для співфінансування заходів Програми забезпечення населення м.Лебедина якісною питною водою задля якнайшвидшої її реалізації. Були виділені кошти з міського бюджету у розмірі 1726,8 тис. грн. на реалізацію проекту будівництва каналізаційних очисних споруд закритого типу тупик Олешнянський, а також у розмірі 150 тис. грн. на проектні роботи по будівництву глибоководної свердловини та 14 тис.грн. на проектні роботи по будівництву зовнішньої каналізації на  вулицях Сумській та Дрьоміна.

Були також затверджені зміни до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства, енергозбереження та охорони навколишнього природного середовища на 2018 рік. Зміни стосуються перерозподілу коштів на поточний та капітальний ремонт ділянок дорожнього покриття, у тому числі й проектні роботи, у зв’язку із зменшенням фінансування з державного бюджету та збільшенням фінансування з обласного та міського бюджетів. Також з міського бюджету виділені кошти для співфінансування придбання автогрейдера та комунального автобусу.

Зміни були внесені і до Міської комплексної програми «Освіта м.Лебедин у 2016-2018 роках». З міського бюджету виділено 100 тис.грн. для придбання учнівських парт та стільців для учнів 1-х класів шкіл міста відповідно до «Орієнтовного переліку засобів навчання у початковій школі» в умовах роботи за Концепцією «Нова українська школа», також у відповідності до цієї Концепції з державного бюджету виділені кошти у сумі 208,8 тис.грн. на придбання комп’ютерної техніки та кошти для придбання корекційного обладнання для класів інклюзивної освіти.

Відповідні зміни були внесені і до Програми економічного і соціального розвитку міста та до міського бюджету на 2018 рік. Також за напрямком фізична культура і спорт були виділені кошти у сумі 149 тис.грн. на реконструкцію приміщення міського стадіону «Авангард» та 299,4 тис.грн. на будівництво міні-футбольного майданчика зі штучним покриттям.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *